محصولات مصرفی

What is FATzorb™ made of ?

It is innovative idea to Fat binder and Carbohydrate blocker that can simply make weight Loss without any hard Regime or experience surgery and by natural ingredients can make your income calories lower up to 50% without  any problems on stomach upset or Oily Stools as other products. 


FATzorb™ is made of 3 natural plant extracts…

1.NeOpuntia , a fibre complex of organic plant source made from 100% natural dehydrated cactus leaves which binds to undigested fats in the body.
2.Phase 2 : an all-natural, non-stimulant white kidney bean extract ,clinically proven Carbohydrate Blocker 
3..Applin : an apple extract , clinically proven Glucose blocker

توضیح اینکه درمان برای یک دوره یک ماه 50 عدد ساچه لازمه و تا 6تا 8 کیلو کم میکنه. 
نکته تو مقاله علمی به این صورت توضیح داده 
مواد خوراکی ورودی داخل معده توسط دو آنزیم آمیلاز و لیپاز صورت میگیرد. 
 آمیلاز در بدن انسان در بزاق، آنزیمهای لوزالمعده و روده باریک یافت می‌شود. این آنزیم باعث تجزیه زنجیره‌های پلی ساکارید مانند نشاسته به اجزای کوچکتر و دی ساکاریدهایی مانند مالتوز می‌شود و نقش مهمی در هضم کربوهیدراتها دارد. سایر بافتها نیز تا حدودی فعالیت آمیلازی دارند مثل:تخمدانها، روده کوچک و بزرگ و عضلات مخطط.

آلفا آمیلاز موجود در بزاق کمی از نشاسته را تبدیل می‌کند چون مدت توقف غذادر دهان ناچیز است ولی قسمت عمده فعالیت این آنزیم مربوط به آمیلاز پانکراس است. آمیلاز به طورطبیعی از سلول‌های آسینار پانکراس به مجرای پانکراس وسپس دوازدهه ترشح می‌گردد و در روده به تجزیه نشاسته  و کربوهیدرات می‌کند.

لیپاز آنزیم است که توانایی هیدرولیز استرها را دارد و نقش اختصاصی تبدیل تری‌گلیسرید به گلیسرول و اسید چرب را ایفا می‌کند، که به این عمل لیپولیز می‌گویند. لیپازها را می‌توان زیرمجموعه‌ای از استرازها از گروه اصلی هیدرولازها دانست.

مکانیسم اصلی در 2 عنصر اساسی موجود در 
FATZORB می باشد.
ماده اول 
NEOPUNTIA است که FDA غذا و دارو آمریکا را دارد.  
عصاره برگ کاکتوس و گل کاکتوس که به اسم علمی
Prickly pear may refer to:

Opuntia, a genus of cacti producing a fruit known as the prickly pear Opuntia ficus-indica, the species which is the most common culinary source of prickly pear fruits of Cactus and it is usual ingredients that use in fat binder as it contain natural fiber that bind fat in large molecules that is impossible to be digested by anzyme
Ref Wikipedia
مکانیسم دوم با اصطلاح 
PHASE2 است
عصاره لوبیا سفید که باز هم به عنوان فیبر و با  ایجاد پوشش ژله ای مولکول کربوهیدرات را تا 788% از عمل انزیم آمیلاز و شکستن مولکول های درشت به کوچک جلوگیری میکند. 

Health Benefits

Kidney beans are a very good source of cholesterol-lowering fiber, as are most other beans. In addition to lowering cholesterol, kidney beans' high fiber content prevents blood sugar levels from rising too rapidly after a meal, making these beans an especially good choice for individuals with diabetes, insulin resistance or hypoglycemia. When combined with whole grains such as rice, kidney beans provide virtually fat-free high quality protein. But this is far from all kidney beans have to offer. Kidney beans are an excellent source of the trace mineral, molybdenum, an integral component of the enzyme sulfite oxidase, which is responsible for detoxifying sulfites. Sulfites are a type of preservative commonly added to prepared foods like delicatessen salads and salad bars. Persons who are sensitive to sulfites in these foods may experience rapid heartbeat, headache or disorientation if sulfites are unwittingly consumed. If you have ever reacted to sulfites, it may be because your molybdenum stores are insufficient to detoxify them.

مقالات خیلی جالبی در مورد مزایای عصاره لوبیا در کمک به بیماری قلبی و کاهش کلسترول بد وجود دارد
Lower Your Heart Attack Risk


In a study that examined food intake patterns and risk of death from coronary heart disease, researchers followed more than 16,000 middle-aged men in the U.S., Finland, The Netherlands, Italy, former Yugoslavia, Greece and Japan for 25 years. Typical food patterns were: higher consumption of dairy products in Northern Europe; higher consumption of meat in the U.S.; higher consumption of vegetables, legumes, fish, and wine in Southern Europe; and higher consumption of cereals, soy products, and fish in Japan. When researchers analyzed this data in relation to the risk of death from heart disease, they found that higher legume consumption was associated with a whopping 82% reduction in risk!

A study published in the Archives of Internal Medicine confirms that eating high fiber foods, such as kidney beans, helps prevent heart disease. Almost 10,000 American adults participated in this study and were followed for 19 years. People eating the most fiber, 21 grams per day, had 12% less coronary heart disease (CHD) and 11% less cardiovascular disease (CVD) compared to those eating the least, 5 grams daily. Those eating the most water-soluble dietary fiber fared even better with a 15% reduction in risk of CHD and a 10% risk reduction in CVD.